A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2007. december 24.

Boldog Karácsonyt!

Tavaly ilyentájt kezdtem el írni ezt a blogot. Karácsonyi témájú bejegyzések nem nagyon voltak, de a boldogság keresése újra és újra felbukkant: a számítógép ülőknek ezzel a visszatekintéssel kívánom, hogy megtalálák az idei ünnepeket alatt!

Volt egy szócikk arról, hogy a tudomány mai állása szerint az anyagi egyenlőség nem boldogít, ellenben a jólét és boldogság, vagy talán inkább az elégedettség között meg lehet találni azt a matematikai függvényt, ami kellően megmagyarázza a népek elégedetlenségének és elégedettségének különbségét.



Magyarországon ugyan szomorú dolgok történtek idén, de még mindig egy békés nép maradtunk, és talán egyszer rájövünk arra is, hogy aki csak a mának él, az nem jut igazán előre. Illetve a számok is azt igazolják, hogy annak, amink van, senki nem örül kevésbé.

Az idelátogató indie-rajongók remélem találtak maguknak boldogságforrást a márciusi, a májusi, a júniusi, a szeptemberi, a novemberi összefoglalókban. Aztán volt ez a csodálatos Someone to Love videó is.

Azoknak, akik távol vannak Budapesttől: fehér Karácsonyunk lett!

2 megjegyzés:

Melecske Ákos írta...

Szinten Boldog Karacsonyt! Es gratula a blog jegyzesenek egyeves evfordulojahoz, csak igy tovabb!

Nemzeti Krónika - Árral szemben. írta...

Kellemes ünnepeket! (Bakura)