A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2007. május 26.

Művészet cimkéjű bejegyzések

A művészet cimke alatt eddig szó volt a képen látható Tom Ballhatchet aktadaráló mókuskerékről és két új videójáról, a Stasi szobáiról, a felhőket graffitiző Isten légierejéről, a Tapis Volant projekt személyes vasúti járműveiről, a szuperhősök igazi története fotósorozatról, a Szörényi-Mandl mondaműhely Indigó Ösvényéről, írógéppel nyomtatott rajzokról, egy leláncolt bicikliről Vancouverben, a Gonosz Tengelye vezetőinek legó-figuráiról, a totalitárius világ hét csodája, szétszerelt háztartási gépek művészi fotóiról, a Telemegaphone Dale nemzetközi telekommunikációs public art projektjéről, a Heavy Light kiálításról, a konstruktív párbeszéd terei programról és 2004és 2006. legjobb műalkotásairól, a némafilm sztárjainak újbóli felbukkanásáról, Koronczi Endre Extrém alvásáról, és Öleld meg! projektjéről. Meg lehet nézni egy videót arról, hogyan lehet tévékészülékből műalkotást készíteni. Ennek a bejegyzésnek a művészet cimkéjére kattintva a cikkek egy lapon is áttekinthetők.

Alkalmazott művészi megoldásnak tekinthető a hosszú idősoroknak ez a fajta vizualizációja és a Wordle szövegvizualizációs eszköze.

További nemzetközi és magyar linkek.
További olvasnivalók: art, photos, photography.
További blogk:

Nincsenek megjegyzések: