A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2007. december 16.

Nicsak, ki beszél?

A tizenhat esztendős Vifill Atlason feltárcsázta a Fehér Házat, és Ólafur Ragnar Grímsson izlandi elnök nevén a másik elnököt kérte. Némi körbekapcsolgatás után Bush titkársága másnap reggelre ígérte a visszahívást. Két nappal később a CIA kérdésére az izlandi rendőrség arról kérdezte a fiatal telefonbetyárt, hogy honnan szerezte meg a másik elnök számát. Atlason azzal vágta ki magát, hogy legalább négy éve a kártyáján van a szám, és már nem emlékszik, ki adta meg neki. Gondolom, nálunk senki sem ugrott volna be. Kép: Az igazi Grímsson. Link: Reuters, FP Passport.

Frissítés: Lehet-e ezen a sztorin még egyet csavarni? Az újdonsült médiasztár Atlason egy barátját küldi azokba a tévéadásokba, amelyekre nem ér rá. Nagy jövőt jósolok ennek a fiúnak. (Kösz, Lodovik!) Frissítés 2: Lodovik blogja sokkal autentikusabb forrás.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

A törtenet amugy itt nem ert veget. :) Itt le van irva a folytatas is: http://onefishnobike.com/2007/12/06/genius-little-prankster/

Antal Dániel írta...

Köszönöm!