A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2007. május 12.

Indie összefoglaló

Mi volt eddig az indie témakörben 2007-ben? Woven Hand Budapesten, Fountains of Wayne - Traffic and Weather album és Someone to Love, Beck - Loser, Elastica - Waking Up, Barzin - It's Leaving Time, Barzin - My Life in Room album, Haley Bonar, Amber Smith - Hello Sun, The Durgas - Back to the Start album, David Kitt - You Know What I Want to Know , A Subtle Plauge - I Wanna Kill the President, Flaming Lips - Fight Test, A Subtle Plague - I Wanna Kill the President (in Budapest), Iron & Wine - The Sephard's Dog album, és az Óriás zenekar első EP lemeze, Soil & Pimp koncertbeszámoló. Volt egy bejegyzés arról, hogy hol lehet jó indie zenéket találni a neten, egy bejegyzés a budapesti indie szcéna 2007. eleji újdonságairól, a budapesti Nirvana-koncert időnként előkerülő legendáriumáról, a Soil&Pimp budapesti koncertjéről és a Lazy H. egy személyes történettel, cseresznyevirágzással és egy haikuval a Hazeltől. Indie és alt country ajánló 2007. szeptemberében és novemberében, a legtöbbet hallgatott dalaim 2007. első felében.
Az év legjobb zenéi 2007-ben (Fountains of Wayne - Traffic and Weather lemez, Óriás EP és Kicsillag Greatest Hits vol. 1), Az év legjobb zenéi 2006-ban (Fountains of Wayne - Out-of-States Plates dupla lemez, Jon Spencer és a Heavy Trash New York Cityben, Iron & Wine - In the Reins EP, Woven Hand a budapesti A38 hajón), az év legjobb zenéi 2005-ben (Deus - Pocket Revolution, American Analog Set - Set Free album és Born Under Cusp, az év legjobb zenéi 2004-ben (Explosions in the Sky az A38 hajón, Enablers és The Durgas a Sark Presszóban, Cardigans - Long Gone Before Daylight album, For What It's Worth, Live and Learn).

Íme, itt van néhány indie olvasnivaló.

Nincsenek megjegyzések: