A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2007. március 24.

Független zeneforrások

Az igazi zene az élő zene: idehaza az indie.hu koncertnaptára az irányadó. Új hazai zenekarokat az indie.hu myspace oldalán lehet megismerni. Szerintem a magyar indie zsinórmértékét még mindig az Amber Smith jelenti, de az Envoy és az Óriás nagy erődobással eredt a nyomába. Egy kicsit a mi szcénának erősíti a Durgas is.

Aki pedig nem akar a hazai indie színvonalával kompromisszumot kötni, annak ajánlom, hogy iratkozzon fel az Indiefeed podcastra. A naponta egy előadót és számot bemutató indie műsorba meglehetősen jó ízléssel válogatnak a szerkesztők ígéretes és pozitív szellemiségű zenéket. A műsort ipod hiányában az ingyenes iTunes segítségével is lehet hallgatni. Nekem az idei évben a legjobban Barzin, Haley Bonar, Dylan Mondegreen tetszett. Barzint hozzánk legközelebb Londonban lehet elcsípni április 9-én. Haley Bonar egyelőre legfeljebb a keleti partig jut el Minnesotából. Dylan Mondegreen pedig éppen most fejezi be első albumát Oslóban, remélem, hogy az idei szezonban bemutatkozik az európai klubokban is.

Nincsenek megjegyzések: