A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2008. március 15.

Deus - forradalmi időket élünk

Kedvenc zenekarom, a dEUS elképesztő újdonságokkal rukkolt elő az idei évben. A készülő új album jegyében megújult a deus.be, ami mindenképpen a világ legjobb zenekari honlapjai közé sorolható. A látogató bejárhatja Barmanék stúdióját, és itt-ott az új zenéket és videókat találhatja meg. Az oldalra belépve azonnal a második kislemezt, a Slowt hallgathatjuk, amelynek van egy hivatalos és egy korai klipje is.

Az új lemezről először az Architect kislemez jelent meg (Mit csinál az építész?). dEUSThe Architect. Az együttes MySpace oldalán is meghallgatható mind a két új szám - egyik jobb mint a másik! A Facebook iLike alkalmazását használók nem csak hallgathatják és nézhetik az új számokat, de nyomon követhetik az új turnét is.

A Tom Barman körüli összművészeti kollektíva a korai korszakában is nagyszerű volt. A Nothing Really Ends kislemezzel és a Pocket Revolutionba visszatért új formáció az utolsó lemezzel (ami nálam az év lemeze és koncertje volt) Európában soha nem látott magaságba emelkedett. Ezt követte a rövid kitérő a Barman rendezésében, a dEUS klippjeiből ismert amatőr és professzionális színészekkel készült Any Way the Wind Blows mozival, ami tulajdonképpen az Everybody's Weird kiterjesztése egy napra.

Nem kérdéses, hogy Barmanék idén ismét magasabbra helyezik a lécet. Forradalmi időket élünk.

Nincsenek megjegyzések: