A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2007. szeptember 20.

Kit érdekel Magyarország? II.

Egyszer már megnéztük, mikor és miért szerepel Magyarország a hírekben és mikor keresik a Googleben. Íme a V4 frissítés: Szlovákia, Lengyelország, Magyarország, Csehország. Sokak szerint régiónkban addig jó, amíg nem beszélnek rólunk, szépen mindenki otthon dolgozik.

A legfrissebb elemzés lényegében teljesen naprakész, korábban a Trends csak némi késleltetéssel keresett. A hat angolul legtöbbet keresett V4 hírbe idén szerencsére nem fértünk be, az őszödi beszéd napvilágra kerülése és azt követő randalírozás óta nem sokat szerepeltünk. Az alsó vonalak azt mutatja, mennyit vagyunk a hírekben (a Kaczyński ikrek elég komoly média-hatást tudnak elérni), a felső azt, hogy mennyien keresnek ránk. Ami érdekes: Ausztriából a legtöbben Csehországra, Írországból és Nagy-Britanniából Lengyelországra, Romániából Magyarországra keresnek rá, érthető okokból. Német nyelvterületen az összkép nagyon hasonló.

Van egy jelentős különbség: németül Ausztriából messze a legtöbben Magyaroszág iránt érdeklődnek. A Németországból induló kereséseket Lengyelország vezeti, de Magyarország és Csehország egy szinten vannak. Svájcban mi vezetünk, de fej-fej mellett a lengyelekkel. Korábban: Interest for V4 Central European countries.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ébredj Magyarország!

Ébredj fel rossz álmaidból! Legyél újra egységes, csak a jót, békét szerető nő! Segítsd fiaidat felnőni, érezni, szeretni. Végre mindenki fogjon össze a jobb jövőért! Ne harc, széthúzás kísérje napjainkat! Szeressétek ellenségeiteket! Mutassátok meg, merünk nagyok lenni, merünk jót tenni, merünk a változásokkal együtt lélegzeni, merünk élni és élni hagyni!

Ébredj Magyarország! Tedd le a fegyvert, az ellenségeskedést, a háborúba vezető vitát! Mutasd fel az új utat, a megbékélés és együtt cselekvés útját! Éljünk teljes, békés életet tudva, hogy azt nem rombolják le másnapra mások, mert egyet akarunk: BÉKÉS, NYUGODT, MAGYARORSZÁGOT!
Végre fogjunk össze, lépjük meg az első lépéseket egymás felé, hogy mindenki jobban élhessen, nyugodtabb világot építhessen fel a jövőnek!

Ébredj Magyarország!

Névtelen írta...

Kár, hogy a politikai porfelhő miatt egyáltalán szóba kerül az ország. Erről lettünk híresek. Sajnos

Antal Dániel írta...

Szerencsére az elmúlt egy évben evvel kerültünk be legtöbbet a hírekbe. Igaz, nem rajtunk múlott, hacsak azért nem ide rakta a Vatikán az erdőt finom utalásféleképpen, mert mi vagyunk az utolsó EU tag, amelyik nem küzd a klímaváltozás ellen.