A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2008. szeptember 19.

KNDK blog

A KNDK címereMindig tudtuk, hogy termékeny világ a blogoszféra, de az engem is meglepett, hogy a Koreai Népi Demokratikus Köztársasággal és eszméivel is foglalkozik egy magyar nyelvű blog. És lám:

Az imperializmus lakájai, quislingjei, papagájai, bérencei és láncos kutyái folyamatosan félrevezetik a közvéleményt a legnevetségesebb rágalmakkal és üres propagandaszövegekkel, melyekkel a Nagy Vezért és politikáját elfogadhatatlanul és aljasan mocskolják és befeketítik. Blogunk arra tesz erőfeszítést, hogy a maga szerény eszközeivel ellensúlyozza ezt a cinikus és bűnös propagandaáradatot, és helyette a valóságot tárja minden progresszív gondolkodású ember elé. Érdemes objektív nézőpontból megismerni a Dzsucse-eszmét, a Szongun-politikát és a Nagy Vezér eltörölhetetlen hőstetteit. A Dzsucse-eszme, a Szongun-politika és a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság bemutatásán kívül következetesen törekszünk az imperialisták machinációinak leleplezésére is.

Hogy nem pillanatnyi fellángolásról van szó, azt több mint húsz hosszú bejegyzés tanusítja A Songun vörös lobogója alatt.

2 megjegyzés:

Gergő Benedek írta...

Nem lehet, hogy ironizál, vagy csak médiahekkel? Elkezdtem olvasni, még nem tudom, de nem hiszem hogy ezt komoly arccal végig lehet gépelni.

Antal Dániel írta...

Ha ezt valaki viccből csinálja, akkor elég jól bírja faarccal.