A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2008. szeptember 12.

Fountains of Wayne @ Knitting Factory

Tegnap a Fountains of Wayne több zenekarral közös koncertet adott a sportbalesetet szenvedett Kelly Buchanan megsegítésére a legendás new yorki Knitting Factoryban. Az elmúlt két évben a legtöbbet hallgatott, legkedvesebb dalaimat ők csinálták, úgyhogy nagyon sokat vártam a koncerttől, ami nem keltett csalódást. A hirtelen szervezett koncerten, ami eleinte egyes tagok akusztikus megjelenését ígérte, valójában a zenekar egy teljes powerpop szettel lépett fel, és minden lemezről a leghúzósabb számokat játszották: Maureen, Someone to Love, Sink to the Bottom, Joe Rey, Mexican Wine, a nyitószám az egyik személyes kedvencem, a No Better Place volt:

And the bourbon sits inside me
Right now I'm a puppet in its sway
And it may be the whiskey talking
But the whiskey says I miss you every day
...
And now you're leaving New York
For no better place

A többi fellépő közül nagyszerű volt a Nada Surf, akik tényleg akusztikus showt adtak, de nagyszerűt, számomra unalmas volt a Measure, és szintén jó volt Chris Barron egyszemélyes fellépése is.

Még van egy negyedév hátra, és mögöttünk van a dEUS fellépése a Flexben is. Azt hiszem, idén nehezebb lesz kiválasztani az év koncertjét, mint 2007-ben vagy 2006-ban.

Nincsenek megjegyzések: