A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2008. szeptember 21.

Fotómaratonok Közép-Európában

Szeptember 27-én újra megrendezik a Pozsonyi Fotómaratont. A versenyen bárki indulhat (akár kamera vagy film nélkül, amit a rendezők kérésére adnak). A versenyzők 9.30-11.00 között regisztrálhatnak itt, majd 11.00-kor kihirdetésre kerül a 12 téma, amiről pontosan ebben a sorrendben kell 17.00 óráig 12 olyan fényképet kell készíteni és leadni a szervezőknek, amit vagy a szervezők által adott filmre, vagy saját memóriakártyára, de bármilyen utómunkálat nélkül készítettek a versenyzők. A regisztrációs díj előre 100 korona, a helyszínen 150 korona. Íme a tavalyi analóg és digitális győztes képei.

A bécsi maraton október 25-én, szombaton kerül megrendezésre, itt 12 óra áll a rendelkezésre 24 témára reggel 9-től, és a nevezési díj 20 euró, és a tizenhat éven aluliaknak lesz félmaraton is. A bécsi esemény szponzora a Bécsi Fotókiállítás, és a nevezési jegy egyben a kiállításon való részvételre is feljogosít, az indulás is a bécsi kiállítási központból lesz.

A berlini és zágrábi maratonok már lezajlottak, talán jövőre Budapesten is sor kerül valami hasonlóra!

Nincsenek megjegyzések: