A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2008. március 16.

Fogy a kubai csapat

Az FP Blog számolt be róla, hogy meglehetősen gyorsan fogy Kuba olimpiai selejtezőket játszó válogatottja. Az Egyesült Államokban tartott selejtező- tornán az első meccs előtt hét kubai labdrarúgó hagyta el a válogatottat és kért menedékjogot, valamint lehetőséget arra, hogy az egyre gyorsabban fejlődő amerikai bajnokságban játszhasson. Ezután még két játékos fordított hátat a kommunista csapatnak, úgyhogy a Honduras elleni első mérkőzésnek a kubai válogatott tíz fővel vágott neki, és végül 0-2-re kikapott. A kubaiaknak így nem sok esélyük van a pekingi kijutásra, igaz, ha mégis sikerülne, ott már nem hiszem, hogy újabb játékosok lépnének le.
Korábban: A szabadság vihara

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kicsit olyan lenne, mint a szovjet vicc (amikor Szibériában szidják a Gulágra internáltak a kommunista rendszert: "Vigyázz elvisznek. Innen? Hova?") fordítottja: Ide? Honnan?