A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2007. augusztus 5.

Ennek a blognak az olvasói a globalizáció nyertesei lehetnek

A magyarok a mának élnek? című bejegyzés alapján feltettem blogom olvasóinak is a kérdést: vajon több embernek kéne-e a mának élnie? A tapasztalatok alapján azok a társadalmak számíthatnak sikerre a világpiacon, ahol kevesen értenek egyet ezzel a szemlélettel - Magyarországon pedig a többség inkább a jelennek él. Nem úgy ennek a blognak az olvasói, akik a következő arányban tették le a voksukat:

1 - nagyon nem értek egyet
6 (42%)
2 - nem értek egyet
2 (14%)
3 - inkább nem kéne
3 (21%)
4 - pont jó így!
0 (0%)
5 - egy kicsit többnek
0 (0%)
6 - egyetértek
2 (14%)
7 - nagyon egyetértek!
1 (7%)

Remélem, hogy a cikk elolvasáa befolyásolta a szavazatokat, amelyek kis száma miatt senki mást nem reprezentálnak mint a szavazókat. A már hivatkozott bejegyzésben azonban látszik, hogy a döntően jövőorientált társadalmak gazdasága jóval könnyebben megállják a helyüket a globális kapitalizmusban mint azok, amelyek a magyar gazdaságot reprezentáló középvezetők hozzáállásával rendelkezik. Szóval a globálizált világpiacon a 14 szavazatból sikereket jósolok az olvasóimnak :)

Nincsenek megjegyzések: