A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2007. március 3.

Budapesti dugók és hiánygazdaság

A Centrum Parkoló Kft megoldásaNagyszerű vita kezd kibontakozni Erhard Szilárd Népszabadságban is megjelent cikkéről (Itt a hiánygazdaság) az Ingyenebéden. A cikk arról szól, hogy addig nem lehet közlekedni Budapesten, amíg a közterületeket ingyen bocsátják az autósok rendelkezésére, mert kevesebb köztér van, mint autó. A téma népszerű, a képen látható fizetős megoldást viszont kevésbé. Mik az alternatívák?

1 megjegyzés:

Mr. profit írta...

Azt hiszem teljesen logikus, mi lehet az alternatíva. Forgótárcsás
rendszámtábla. Ennek a lényege, hogy a rendszámtábla egyik oldala az igazi, míg a másik oldala egy hamis, nem is létező rendszámtábla.
Amikor tilosban akarsz parkolni, vagy csak úgy egy parkolóban ahol fizetni kellene érte, egyszerűen csak a műszerfalon meg kell nyomni
egy gombot és a rendszámtábla átfordul :) Na ezt az idétlen barom szakmunkást sem végzett, digitális fényképezőgépet kezelő parkellenőr fényképezheti ;) Igaz a kerék bilincs nagy valószínűséggel rajta lesz a kocsin, no de ki nem hallott már emelőről? :)))

Vegyesmindenes BLOG