A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2010. január 11.

Az árkokat betemető muzulmánellenesség

Már korábban is írtam egy igen furcsa jelenségről, a magyarországi muzulmán-ellenességről, ami furcsa rokonságban áll a lengyel, zsidók nélkül is működő antiszemitizmussal. A muzulmán-ellenesség elég periférikus ahhoz, hogy ne tudja a jobb vagy a baloldal kisajátítani, az ÉS-től a Demokratáig, a Hírszerzőtől a Magyar Nemzetig egyformán jelenhetnek meg előítéles cikkek a témában. (A témában lásd még a fundamentalizmus és a canterbury érsek félremagyarázott véleményét a sariáról).

Az ÚjbudaTv beszámolója

A furcsa kis jobb-bal árkot betemető mozgalom végre látható célpontot kapott: a XI. kerület engedélyezni javasolta, hogy a Bartók Béla úti imaházat kinőtt közösség mecsetet építsen a Budaörsi út - Holdvilág utca - Bajmóczy utca kereszteződésénél. (A hírszerző.hu szerint al-Kaida közeli pénzből, remélem, a magyar külföldi hírszerzés figyel, mert még a végén felkerülünk a terrorizmust támogató országok listájára!).

Ismétlés a tudás anyja: Szent István intelmei.

Nincsenek megjegyzések: