A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2008. május 16.

Vendégszereplés a Konzervatóriumban

Kellemes és váratlan meglepetésként vendégszerzőként meghívást kaptam a Konzervatórium blogra, ahol "csekély közös pontokon kapcsolódó, különböző világnézetű emberek gondolkodnak és emelnek vita tárgyává olyan kérdéseket, melyekről a nagy magyar nyilvánosság nem, vagy keveset beszél". Köztisztviselői esküm arra kötelez, hogy a pártpolitikai vitákban semleges legyek, ezért testhez állónak érzem ezt az ars poeticát. A Konzervatórium szerzői és olvasói már elérték azt a kritikus tömeget, ahol komoly viták alakulnak ki, úgyhogy izgatottan várom az első lehetőséget. Néhány korábbi bejegyzés, ami engem is vitára késztetett: Na, ezért vagyok EU-szkeptikus, Támogassa-e az állam a művészeket? Természetes piacgazdaság vs. "piacosítás", Klímakonferencia bloggereknek, Szlovák banzáj, Milyenoldali vagy? A közönség nézetei eléggé egy irányba húznak, szóval aki nem ért egyet a bejegyzésekkel, azoknak különösen ajánlom - szóval gyertek, nézzetek be!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hola Antal Dániel,
I was just looking for blogs in Hungary, when I found by chance yours. it is a quite interesting one and very beautiful.
Best wishes from Brazil:
Geraldo