A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2008. február 7.

Újra a vasútról

A hét elején Friderikusz Sándor készített velem egy félórás interjút az ATV-n a munkámmal kapcsolatban. Az adás idején éppen Brüsszelben voltam több vasúti hivatal vezetőjével, de rengeteg visszajelzés érkezett még aznap éjjel. A téma lényegében ugyanaz, mint a január eleji írásos és rádióinterjúkban, ha valaki vitatkozni akar róla, akkor Tevan Imre blogján talán rengeteg kommentárt. Az előző beszélgetés egyébként nagyon izgalmas volt, Róna Péter közgazdász lényegében a gazdasági rendszerváltást kritizálta, Petschnig Mária Zita pedig védte. (Ha valaki megnézi a videostreamet, az első fél óra az ő vitájuk, aztán jön a velem készült interjú).

Korábbi bejegyzések a vasútról és a rendszerváltásról.

3 megjegyzés:

Melecske Ákos írta...

es mit szolsz ahhoz az elotted levo ekomokus disputahoz?

latod, lehet, hogy a Rona Peter jeffersonistanal minositheto azzal a mezogazdasag-parti velemenyevel:)

Antal Dániel írta...

Szerintem érdekes vita volt, érdemes megnézni. A 1989-es kötvény-részvény csere-tervéről nem is hallottam, szóval, ha valakit érdekel a gazdasági rendszerváltás története, érdemes megnézni!

Névtelen írta...

fasza műsor, jó mind a két felvonás...