A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2008. január 15.

Újévi médiaszereplések

Úgy látszik, félévente vége szakad a csendes munkának, és valami felkelti az érdeklődést a hivatali munkám iránt. Január 2. óta újra az érdeklődés középpontjába került az államvasutak működése, úgyhogy a médiában rengeteg helyen találkozhattatok velem. Akit érdekel, hogy mivel töltöm a munkanapjaimat, most különösen széles képet kaphat róla: egy órás beszélgetést készített velem a Gazdasági Rádió, interjút közölt velem a Magyar Nemzet, röviden szerepeltetett az M1 Híradója, illetve az eheti Magyar Narancsban van egy hosszú interjú a bankkoszolidáció, és a Postabank és a MÁV analógiáiról. A blogomon azonban továbbra is tartózkodom a hivatali teendőim taglalásától, és a hivatali tevékenységemmel kapcsolatos kritikákat is inkább a Magyar Vasúti Hivatal honlapján keresztül küldjétek el.

A Narancs-interjú közben felkerült Tevan Imre Kötött pálya blogjára, ahol érdekes vita alakult ki róla. Szóval ott is hozzá lehet szólni!

Nincsenek megjegyzések: