A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2007. február 11.

Budapest közlekedése: civil kezdeményezések

Több közlekedéssel és környezetvédelemmel foglalkozó civil szervezet február 11-én Stop Smog! címen demonstárciót szervezett. A kezdeményezés meglehetősen nagy vitát váltott ki a criticalmass.hu oldalon, érdemes belenézni a kommentekbe. A tünetésről a Népszabadság Budapest rovata Két keréken a tiszta levegőért című cikkében számolt be. A Levegő Munkacsoport árnyalja a beszámolót, de persze ők szervezőként némileg elfogdultak. Még további információk és fotók (az ittenit is onnan van, remélem nem bánják) a magyar indymedián. Még egy beszámoló a Hírszerzőn.

Az Élőben a városból közlekedési blog szerkesztőjét megkérdezte a budapesti városháza, hogy szerinte mit lehetne jobban csinálni a hatósági oldalon. Mátyási György megírta három oldalban, azóta is nő a hozzászólások száma.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Névtelen írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Antal Dániel írta...

A waw.pl 212.76.41.# (OTN MoczydloI IP assignment)Aster City Cable Sp. z o.o. címről érkezett romboló "kommentek" törlése.