A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2009. január 30.

Magyar EU-elnökség: közönségszavazás a logótervről

Ma délután délután 5-ig lehet (közép-európai idő szerint) szavazni a zsűri elé kerülő tizedik logótervről. Mivel nekem meggyőződésem, hogy totális tévedésben vannak azok a kormányzati kommunikátorok, akik fél évekre logókat gyártanak, és abban hiszek, hogy Magyarország logója a koronás címer, az Európai Unióé pedig a kék alapon tizenkét csillag, mindenkit arra bíztatok, hogy az erre legjobban emlékeztető szimbólumra szavazzon itt - erről legalább a kínaiak vagy az amerikaiak is értenék, hogy egy hivatalos EU dokumentumot jelöl. (A pályaműveket művészeti főiskolások készítették. Magyarország Belgiummal és Spanyolországgal közösen látja el az elnöki teendőket másfél évig - a három ország közösen választ hasonló koncepciójú elnökségi logókat). További link: The Czech presidency logo is ugly.

A közönségszavazás lezárult, de a Miniszterelnöki Hivatal csak két hét múlva akarja nyilvánosságra hozni az eredményét. Furcsa. Írtam nekik egy levelet.

2 megjegyzés:

K.D. írta...

Puli nincs?
Lehetne a rasztája minden eu-s nemzei zászló színéből.

Antal Dániel írta...

Azt lehet, hogy már a közönségszavazáson kívül továbbjuttaták.