A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2007. január 19.

A Nirvana Budapesten

Régi, mindig újra feldobható téma, hogy járt-e Budapesten a legendás Nirvana zenekar, mielőtt híres let. Az urbanlegends.hu újra felrakta az örökzöld lemezt: igen, itt jártak, játszottak, túl nagy sikert nem arattak. György Péter az EMI Magyarországtól a hvg.hu által készített interjúban állítja, hogy ő szervezte a bulit, a livenirvana.com oldalon szerepel a fenti, állítólag Budapesten készült kép, előkerült egy, nyilván a turné elején készült plakát, ami szerint a fellépést tervezték, és minidg vannak emberek, akik állítják, hogy már beszéltek olyannal, aki ott volt. A kétszáz állítólagos hallgató közül viszont soha nem jelentkezik senki, pedig tanunak lennie kell, ha a fellépés megtörtént, hacsak nem volt teljesen felejthető a produkció.

2 megjegyzés:

K.D. írta...

én azt a változatot ismerem, hogy 1989-ben a Fekete Lyukban léptek fel. Ez szerepel a magyar wikipedia bejegyzésben is (ami nem életbiztosítás). http://hu.wikipedia.org/wiki/Nirvana Talán valami koncertszervező arcot kéne megkérdezni, elvileg ez kideríthető

Antal Dániel írta...

A linkelt szövegben szerepel egy koncertszervező, aki állítja, hogy ő szervezte a PeCsába, és a mellékelt plakát is ezt valószínűsíti, de én is a Fekete Lyukas legendát hallottam.