A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2010. február 6.

Szolgálati közlemény: blog.hu

Ennek a blognak a tágabb közérdeklődésre számot tartó részét átköltöztettem az antaldaniel.blog.hu címre. A lépés egyetlen motivációja az olvasó- és kommentáló közönség szélesítése, az érdekesebb viták lehetősége. Úgy látom, hogy a Facebook és a lanyhadó kommentálási kedv egy kicsit leültette a blogot 2009-ben. Ezt a blogspotot nagyon szeretem, bár a magyar blogoszféra árnyékában van, ezért megmarad, sőt...
  • Az antaldaniel.blogspot.com tovább frissül, és csak itt olvashatók a művészet, film, és egyéb szubjektív bejegyzések, továbbá nincsenek reklámok, leszámítva a lenti kontextualizációs kísérletet. Marad a feed is.
  • Az antaldaniel.blog.hu oldalon a tágabb közönségnek szánt, elsősorban gazdasági, versenyképességi, energia, vasút, korrupció és egypillanat alatt átlátható összefüggések lesznek. Van reklám is, mert így kerülhet ki az index.hu és a blog.hu ajánlóiba, ami a nagyobb közönséget, és az érdekesebb vitát szolgálhatja. Itt a feed.
  • Aki azért szeretne kommentelni, hogy vitatkozhasson, cseveghessen másokkal, jobb, ha az antaldaniel.blog.hu oldalt választja. Aki nekem szeretne üzenni, vagy filmek, klippek, archív fotók között böngészni, az mindenképpen maradjon!
  • Aki reklámkerülő, az maradjon itt.
  • Akit a visegrádi országok befektetési és üzleti lehetőségei érdekelnek, kövesse az új vállalati blogunkat a visegrad-investment.com oldalon.
  • Ha valaki a nyilvános sms-re esküszik, itt a twitter oldalam, de nem vagyok valami rendszeres használó.

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Nem vagyok rendszeres kommentelő, betűmámiámat inkább saját blogomon és a Magyar Közlekedés hasábjain fejezem ki. A blog.hu viszont - az Indakötelezettség miatt - a lehetőséget is elveszi a regisztráció nélküli megjegyzésnyilvánítástól.

Antal Dániel írta...

Akit zavar az inda regisztráció maradjon itt, itt is olvasható lesz minden poszt. Tisztelet a kivételnek - az anonim posztolok nagy része spammel vagy mocskolódik, és csak takarítani kell utána. Azt remélem, hogy a blog.hu élőbb lesz, többen fognak hozzászólni, és ezért érdemesebb lesz olvasni (és írni...!)