A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2009. június 2.

Nagykoalíció felé: az EP választások tétje

Június 7-én elsősorban arról döntünk, hogy kiket küldünk Magyarországról az Európai Parlamentbe és ott mely frakciók lesznek képesek alkalmi vagy stabil többséget biztosítani a parlament döntéseihez. A választók szabadságát meglehetősen szűken mérő magyar választási rendszer miatt alapvetően Győri Enikó (Fidesz-KDNP - néppárti frakció), Cserei Gyula (MSZP - szocialista frakció), Szent-Iványi István (SZDSZ - ALDE frakció), Morvai Krisztina (Jobbik - független vagy valamelyik nacionalista frakció), illetve esetleg Bokros Lajos (MDF - néppárti frakció), Szabó Tímea (LMP - zöldek) és Kis Zoltán (MCF Roma összefogás - néppárti, független vagy joker) mandátumáról fogunk dönteni. A háromrészes EP választás 2009 cikksorozat Az EP-választások tétje című, második részével a komment.hu oldalán lehet vitatkozni. Kivételesen idén lesz endorsement is.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Origós cigány cikk: Annyira örülök, hogy az ilyen kis pénzzel tömött zsidó csicskák mint te is úgy kezeli a cigány kérdést, mintha ez a cigányság tragédiája lenne, közben az egész a MAGYAROKÉ! Nem veszed észre bibsikém, hogy nem a cigányok félnek, hanem a magyarok? otthon a bőrfotelből úgy látod hogy a magyarokkal van a probléma? Láttál már magyart rabolni? odamegy, elveszi, elszalad. Láttál már cigányt? odamegy, félholtra ver, megerőszakol, elveszi mindened azt elsétál. és a magyarokkal van probléma? Elmész te a jó édes tudod hova...

Antal Dániel írta...

Kedves bátor névtelen: gratulálok, hogy a cigányozást sikerült a zsidózással összehoznod egy mondatban, príma illusztráció a cikkemhez.

Mithras írta...

Kedves Antal Dániel!

Szerintem majd akkor írj arról ilyen cikkeket a cigányság beillesztéséről, meg a Parlamentbe történő beengedéséről, ha előtte már beengedted őket a házadba. Nagyon könnyű lehet ilyeneket irogatni az irodádból a nagy semmittevésed közepette, amikor nem élsz köztük, nem beszélsz velük minden nap. Így könnyű toleránsnak lenni velük, ha elszeparáltan élsz tőlük.
Egyáltalán honnan veszed a bátorságot ahhoz, hogy megmondd, hogy mi lenne jó az országnak. A hozzád hasonló közgazdászok sodorták válságba a világ gazdaságát. Próbáljatok meg inkább dolgozni egy kicsit. Ja, és az nem munka, hogy egész nap excel táblákat gyártasz és meetingen ülsz. Szóval gondolkodj el, és legfőképp ereszkedj le a mindennapi emberek közé, mielőtt ilyeneket írsz!

Lovas Levente

Antal Dániel írta...

Kedves Mithras! Téged sem engednélek be sem az irodámba, sem a lakásomba, ez nem faji kérdés. Onnan veszem a bátorságot, hogy megmondjam, mi jó az országnak, mert egy törvénytisztelő, gondolkodó hazafi vagyok. Lehet, hogy nemmindannapi embernek tartassz, de ettől még úgy vélem, hogy ebben a kérdésben nekem van igazam. Szerencsére tudom, hogy néhány embert sikerült meg is győznöm róla.