A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2008. október 14.

Let's get lost... back in 1994

Azon túl, hogy a dEUS honlapja szokás szerint lenyűgöző (most éppen az Eternal Womant játsza), a zenekar mindent belead a Vantage Point turnéba: van turnépodcast, nagyszerű a hangzás, a színpadkép. A Pocket Revolution blog pedig talán csak a kiadó jogászainak megnyugtatására "nem-hivatalos", mert egyébként mintha a zenakar magánarchívumát pakolná ki a rajongóknak. Bár a zenekar első fénykora a kilencvenes évek közepén volt, vagyis mára jogos nosztalgiát ébreszt, a múlt héten egy újra egy megújult, energikus, újszerű zenekart hallhatott a Wiener Arena közönsége.


A májusi Flex koncert az egyik, ha nem a legjobb koncert volt, amit életemben láttam: tökéletes hangzás, színpadkép egy tökéletes klubban. Az Arena nem olyan kellemes hely, talán a hangulat sem volt olyan kirobbanó kedd este, de az őszi turné is nagyszerűen szól... Aki tudja, nézze meg!

Nincsenek megjegyzések: