A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2007. november 4.

Gazdasági témájú bejegyzések: szeptember-október

Ideje volt frissíteni a gazdasági témájú bejegyzések összefoglalóját, ami jobb oldalt, a kiemelt témákból is elérhető. Újabb cikkekel gyarapodott az emberek boldogságérzetének és gazdasági helyzetének boncolgatása, néhány bejegyzés még jobban megpróbálja elhelyezni az Európai Unió gazdaságát a világgazdaságban, és több gazdasági intézmény, elsősorban a különféle monopóliumok témája is frissült. Külön cimke alatt is gyűjtöm a versenyképességgel kapcsolatos bejegyzéseket, amelyekkel hivatalosan is foglalkozom.

További linkek a gyűjteményemből: gazdaság, economy, közgazdaságtan, economics, versenyképesség, competitiveness illetve a teljes gyűjteménynek van egy gazdaság/economy csokra, ahol rengeteg résztémáról lehet olvasni.

További cikkek az RSS olvasómból: economy, economics.

Aki rendszeresen szeretné követni a friss bejegyzéseket, az használja az RSS feedet: http://antaldaniel.blogspot.com/feeds/posts/default. Aki nem tudja, hogy mi az RSS, annak íme a Google RSS olvasójának a bemutatója (angolul), ez egy nagyszerű eszköz, amivel akár több tucat oldal tartalmait is át lehet pár perc alatt nézni, és elég csak azokat felkeresni, ahol valami érdekes újdonság van.

Nincsenek megjegyzések: