A gazdaság energia vasút versenyképesség témájú posztok először az antaldaniel.blog.hu hivatalosabb blogon jelennek meg, minden egyéb csak itt. Van facebook és twitter oldal is.

2009. május 4.

Richard Schilling

Kertek, táj és művészet. Richard Schilling alighanem ma lett világhíres a Flickr blognak köszönhetően, méltán. Nagyon érdemes követni az alkotásait: felemelő és inspiráló.

3 megjegyzés:

Dani írta...

Shilling alkotasai kiserteties hasonlosagot mutatnak Andy Goldsworthy munkaival. Csak az evszam mas.
www.morning-earth.org/ARTISTNATURALISTS/AN_Goldsworthy.html

www.goldsworthy.cc.gla.ac.uk/browse/

udv D

Antal Dániel írta...

Igen, tényleg így van, Schilling így is mutatkozik be, sőt, néhány alkotása kifejezetten Goldsworth interpretáció.

"I am of course heavily influenced by Andy Goldsworthy and I have extensively studied his sculptures including trying to create my own versions in an attempt to discover the process he went through. I am currently artist in residence at Beacon Fell Country Park in Lancashire."

Korábban egyébként írtam a Heavy Light kiállítás kapcsány Yukio Nakagawa művészetéről, aki az ikebanát és a fotózást kapcsolta össze elég hasonlóan, az ő munkássága is a hetvenes években kezdődött ezen a téren.

A Goldsworthy link bemásolvaKöszönöm!

Dani írta...

Kosz a kiegeszitest es hivatkozast, ezt nem tudtam. Goldworthy egyebekent hatalmasat alkotott a 2007-es Yorkshire Schulpture Park-beli kiallitasan,egyszerre volt jelen a szepseg es a brutalitas.

A Yukio Nakagawa nevet pedig megjegyzem!